AUTOLAKIRANJE


DETALNJA PRIPREMA ZA FARBANJE

AUTOLAKIRANJE


SMART REPAIR

AUTOLAKIRANJE


METALIK BOJE

Detailers  pruza usluge lakiranja i farbanja akrilnim bojama, metalik bojama, mat metalik lakovima, perla nijansama, troslojnih boja sa pojacanim efektom ( candy colours).

Osnova svake kvalitetne popravke boje i farbanja jeste analiza i priprema oštecene površine na sta Detailers  obraca paznju. Vecina oštecenih delova( poput blatobrana,branika ili haube) se skida sa vozila kako bi se popravka detaljno odradila i kako bi se izbegao svaki mogući trag reparacije . Strucnost i obučenost tima Detailers potvrđujemo posedovanjem renomiranih sertifikata iz oblasti lakiranja i popravke autolimarije kao i najnovijim i najefikasnijim metodama poput “ SMART REPAIR “ gde se uspesno obradi i farba sto manja povrsina kako bi se sačuvalo što više fabričkih površina na vozilu i originalnost . Shodno vrednosti , stanju vozila , uz nase strucno misljenje i predlog-  a uz Vasu saglasnost , Detailers odabira odgovarajuci kvalitet,osnovnih i završnih lakova i odabira se odgovarajuća tvrdoća i otpornost laka po potrebi (MS,HS,UHS,scratch resist) .

Profesionalnom opremom, alatom i uslovima ( poput infracrvenih lampi za sušenje boje, filera i kitova kao i komorom za farbanje) Detailers  brzo i efikasno rešava svaki problem na limariji –  bilo da su u pitanju ogrebotine koje se ne mogu ispolirati, bilo da je vozilo imalo ozbiljnija ostecenja  na boji i limariji.

Detailers Kompijuterskim odredivanje nijanse pomocu fotospektrometra (uredaja za skeniranje boje i odredivanje precizne recepture nijanse), obaveznim tretitanjem korozije konvertorom i epoksidnim zastitnim premazima, korišćenjem odgovarajućih filera i prajmera – garantuje dugotrajan finiš, precizno odabranu nijansu i kvalitet farbane površine.

Fotografije nasih radova mozete pogledati i pratiti nas na Socijalnim Mrezama:  FacebookDeskgram | Picebear | Instagram